صفحه اول ثبت نام جستجو اعضاي سايت از ديگر سايت ها بانك اطلاعات معلم ها تماس با ما
سوالات امتحان نهایی عربی 3 ، سوالات امتحان نهایی حسابان سوم ریاضی ، سوالات امتحان نهایی جبر و احتمال ، سوالات امتحان نهایی جبر و احتمال ، سوالات امتحان نهایی فیزیک 3 ، سوالات امتحان نهایی هندسه 2 ، سوالات امتحان نهایی انگلیسی 3 ، سوالات امتحان نهایی دین و زندگی 3 ، سوالات امتحان نهایی شیمی 3 ، سوالات امتحان نهایی زیست شناسی 2 ، سوالات امتحان نهایی زبان فارسی 3 سوم دبیرستان ، سوالات امتحان نهایی ادبیات فارسی 3، سوالات امتحان نهایی ریاضی 3 سوم تجربی ، سوالات امتحان نهایی زمین شناسی ، سوالات امتحان نهایی تاریخ ایران و جهان سوم انسانی ، سوالات امتحان نهایی جغرافی 2 سوم انسانی ، سوالات امتحان نهایی جامعه شناسی 2 سوم انسانی ، سوالات امتحان نهایی آرایه های ادبی ، سوالات امتحان نهایی فلسفه و منطق ، سوالات امتحان نهایی سوم راهنمایی : قرآن ، املا و انشا ، دینی ، علوم سوم راهنمایی ، جغرافیا ، آمادگی دفاعی ، اجتماعی ، تاریخ ، حرفه و فن ، عربی ، انگلیسی و ریاضی کلاس سوم راهنمایی // نمونه سوال امتحانی کلاس اول دبیرستان : ریاضی 1 ، دین و زندگی 1 , انگلیسی 1 ، شیمی 1 ، اجتماعی 1 ، زبان فارسی 1 ، علوم زیستی و بهداشت ، فیزیک 1 ، عربی 1 ، ادبیات فارسی 1 // سوالات امتحانی کلاس دوم دبیرستان رشته ریاضی و تجربی : ریاضی 2 ، شیمی 2 ، فیزیک 2 ، هندسه 1 ، عربی 2 ، آمادگی دفاعی ؛ زیست شناسی 1 // سوالات امتحانی پیش دانشگاهی رشته ریاضی تجربی انسانی :ریاضیات گسسته ، هندسه تحلیلی و جبر خطی ، حساب و دیفرانسیل و انتگرال ، شیمی پیش دانشگاهی ، فیزیک پیش دانشگاهی ، معارف اسلامی ، زیست شناسی پیش دانشگاهی تجربی ، علوم زمین ، ریاضیات عمومی پیش دانشگاهی زبان فارسی و ادبیات فارسی پیش دانشگاهی
  ورود به سايت
نام كاربري
رمز ورود
       
عضويت ويژه
عضويت عادي
رمز عبور را فراموش كرده ام
  جدید ترین اخبار بورس و بیمه
  اخبار علمی
صفحه اول -- معرفی رشته های دانشگاهی -- رشته های گروه علوم تجربی
چاپ اين صفحه   افزودن به علاقه مندي ها   لينك rss   ارسال مطلب
رشته علوم تغذیه
تصوير بزرگ

در جهان امروز غذا نقش اساسی و استراتژیكی را بازی می كند بسیاری از كشورها به خاطر كمبود مواد غذایی تمام حیثیت و شرف خود را به اجبار به استعمارگران برده اند اگر كشوری از نظر تولید مواد غذایی بتواند در حد خوبی قرار گیرد و خودكفا شود پس از آن یا بهتر بگوییم هم زمان با آن باید توجه جدی به علوم تغذیه نماید ، صرف غذا خوردن و معده را از غذا انباشته كردن اگر ضرر نداشته باشد مطمئنا سودمند نخواهد بود . در تعاریفی كه از علوم مرتبط به تغذیه شده آن را علمی دانسته اند كه نیازهای غذایی بدن را از نظر كیفی و كمی تعیین می كند و بیان می كند كه چگونه می توان سالم زیست.
در مورد تغذیه مناسب صحبت فراوان و اهمیت آن آشكار است. علم تغذیه نسبتا علم جوانی است و در عین حال كه رشته مجزایی است تا حد زیادی به یافته‌های شیمیایی، بیوشیمیایی، میكروب شناسی پزشكی و زیست شناسی وابسته است و در تحقیقات علمی این رشته ها شركت می كند.
 در حال حاضر این رشته در سه مقطع كارشناسی پیوسته، كارشناسی ارشد ناپیوسته، دكتری در كشور ارائه می‌گردد و طول دوره اول آن 8 ترم تحصیلی است.
در این رشته علاقه به علوم تغذیه و دقت عمل در آزمایشگاه‌‌ها و كسب تجربه و كار آموزی حائز اهمیت است.
از دروس دبیرستانی كه كاربرد بیشتر در این رشته دارند، می توان زیست شناسی و شیمی را نام برد. ضریب زیست شناسی 4 و ضریب 2 برای شیمی، فیزیك و ریاضیات می باشد.

سطوح رشته:

ردیف نام دانشگاه کاردانی کارشناسی ارشد دکترا
1 آزاد- تهران      

درس های این رشته:

ردیف نام درس
1 آمار حیاتی
2 آموزش تغذیه
3 اصطلاحات پزشکی و بیمارستانی
4 اصول اپیدمیولوژی
5 اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی
6 اقتصاد و برنامه‌ریزی تغذیه
7 اکولوژی تغذیه
8 بررسی وضع تغذیه
9 بهداشت عمومی
10 بهداشت و مسمومیت‌های غذایی
11 بیماریهای ناشی از سوء تغذیه و اپیدمیولوژی آن
12 بیوشیمی متابولیسم
13 بیوشیمی مقدماتی
14 تاثیر فرآیندها بر ارزش غذاها
15 تشریح و فیزیولوژی
16 تغذیه اساسی 1
17 تغذیه اساسی 2
18 تغذیه در دورانهای مختلف زندگی
19 تغذیه گروههای ویژه
20 تنظیم برنامه غذایی
21 جامعه شناسی
22 جلسه بحث
23 رژیم درمانی 1
24 رژیم درمانی 2
25 روانشناسی
26 زبان تخصصی
27 زیست‌شناسی
28 شیمی
29 شیمی آلی
30 شیمی مواد غذایی
31 فیزیولوژی تغذیه
32 فیزیک عمومی
33 مدیریت بخش غذایی
34 میکروب‌شناسی عمومی
35 میکروب‌شناسی مواد غذایی
36 نقش تغذیه در خدمات بهداشتی
37 کارآموزی در عرصه

بخش تغذیه بیمارستانها، مسؤولیت فنی كارخانجات تولید مواد غذایی، همكاری در كلینیك‌های رژیم درمانی با همكاری پزشكان غدد داخلی، همكاری در تعیین رژیم برای گروههای مختلف از جمله ورزشكاران، بیماران خاص، كارگران و. . . مشغول به كار هستند.
بطور كلی می‌توان گفت فارغ‌التحصیلان دوره كارشناسی این رشته از توانائی‌ها و مهارت‌های زیر برخوردارند.
 - برنامه ریزی غذایی برای بیماران در بیمارستانها و مراكز بهداشتی.
- شركت در فعالیت‌های تغذیه‌ای مراكز همگانی.
- بررسی و تحقیق و آموزش مطالب مربوط به تغذیه در واحد‌های آموزشی و تحقیقاتی.
- انجام خدمات تغذیه‌ای برای واحدهای دست‌اندركار تغذیة جامعه.
- تنظیم و اجرای برنامه‌های آموزش تغذیه عمومی.
تنظیم یك رژیم غذایی مناسب برای افراد چاق و لاغر و افراد مبتلا به بیماریهای خاص از جمله بیماریهای كلیوی، دیابتی، نقرس و. . .

شنبه 27 مرداد 1386
مشاهده :1525 مرتبه
منبع  :رشد
تصوير بزرگ
فرستنده : مدريت
اگر مي خواهيد دوستانتان نيز از اين مطالب استفاده كنند اين صفحه رابه آنها معرفي نماييد.
ايميل شما   ايميل دوستتان 
  سنجش مستمر
صفحه اول
  منوي اصلي سايت
سوالات امتحان نهایی
نمونه سوالات امتحانی
معرفی رشته های دانشگاهی
كلاس مجازی
مقالات علمی
كتاب های درسی
شاگرد اول ها
فروشگاه اینترنتی
آگهی های رایگان
بخش دانلود
اخبار آموزشی
زنگ تفریح
آلبوم عكس
لینكستان
  آخرین ویدئو ها

پايگاه سنجش مستمر در قبال لينك ها و مطالب ارائه شده در سايتهاي ديگر كه در اين سايت معرفي شده اند و نيز مطالب ارسالي اعضا  مسوليتي ندارد. در صورت مشاهده هر گونه مطلب خلاف قانون مراتب را به ما اطلاع دهيد.
  سوالات امتحاني   سوالات امتحان نهايي   كلاس مجازي   رشته هاي دانشگاهي   كتاب هاي درسي   مقالات   شاگرد اول ها   فروشگاه اينترنتي   آگهي ها   دانلود   اخبار   زنگ تفريح   آلبوم عكس   آرشيو مطالب   لينكستان
.Copyright www.SanjeshMostamar.com © 2006 . All Rights Reserved

 parsianstore.ir  asriran.info  sanjeshbartar.com  daneshnews.com  بیمه میهن